Lebensraum Werra-Meissner
Wo ist Lebensqualität geldwert?


Werken

...in middelgrote familiebedrijven, waar de sociale verantwoordelijkheid nog steeds erg belangrijk is.

Onze bedrijven imponeren met een geweldig product en branche veelvuldigheid, die de biologische sector tot de wereldwijde aanbieders van technologieën omvat.

Kent u al onze innovatieve bedrijven?

Innovative Unternehmen im Werra-Meißner-Kreis

Weet u eigenlijk dat in de regio Werra-Meissner de spoorwissels voor de Transrapid, uw chip- of creditcard, alsmede wereldwijd bekende brandkasten en de binnenbekleding van uw auto worden geproduceerd? Of dat Witzenhausen de kleinste universiteitsstad van Duitsland is? Neen! Dan zult u versteld staan van de andere "highlights" in Midden Duitsland, de streek tussen Göttingen, Kassel en Eisenach.

We zijn in ieder geval vernieuwend en kunnen geschoold personeel en managers goed gebruiken. Onze middelgrote bedrijven bieden goede perspectieven. Misschien bent u ook geinteresseerd!
Korte film - economie

Schwerpunkt Feuerfestindustrie in Großalmerode

Vanwege de centrale ligging in Duitsland is de regio Werra-Meissner een belangrijk onderdeel van de logistiek in Noord-Hessen. Uitstekende verkeersverbindingen in alle richtingen, industrieterreinen in ieder maat tegen eerlijke prijzen en geschoolde werknemers a daarmee kunt u de toekomstige investeringen tegemoet zien.
Maak u er zelf een beeld van!   meer